Piet Mauricio zingt

Mauricio zingt

Piet Mauricio steelt de show met zijn bekende hits
“Dansen op het dak”, “Op naar Hollandia” en “Springen”.

Tijdens zijn show wisselt Mauricio zijn eigen nummers af met bekende Sinterklaasliedjes. Jong en oud kunnen meezingen en dansen tijdens zijn feestelijke optredens.

De show van Piet Mauricio is te boeken in combinatie met een Sinterklaasbezoek. Onze vrienden van ShowMaus verzorgen graag de volledige showtechniek, inclusief licht, geluid en decor. ShowMaus bestaat uit ervaren theater technici die onder andere de techniek verzorgen voor Rob en Emiel.

Samen maken we er iets moois van! Omdat al onze klanten eigen ideeën en wensen hebben, bieden we geen vast concept aan. Onze show is volledig modulair en kan eenvoudig worden aangepast aan elke situatie.

Piet Mauricio in uw promotie of reclame

Wilt u een uniek Sinterklaasteam voor uw promotie of reclamecampagne? Neem dan contact met ons op. Al onze kostuums zijn met de hand gemaakt en worden zorgvuldig onderhouden. Onze haarwerken zijn op maat gemaakt en bestaan grotendeels uit echt haar voor een natuurlijke look. Onze Pieten zijn gegrimeerd naar de huidige tijdsgeest, maar hebben toch een nostalgische uitstraling. Naast ons eigen team hebben we een uitgebreid netwerk van Pieten waar we een beroep op kunnen doen. We garanderen altijd de hoogste kwaliteit.

Neem snel contact met ons op voor een offerte op maat. Piet Mauricio zingt ook graag voor u!

We zullen dit jaar een aantal nieuwe nummers uitbrengen.
volg ons op een van deze kanalen en hoor de nieuwste muziek als eerste.

Reacties zijn gesloten.