Sinterklaas op uw bedrijf of evenement

Sinterklaas op uw evenement of bedrijf

Ook als u op zoek bent naar een manier om Sinterklaas te vieren op uw bedrijf, vereniging, instelling, evenement of school, dan bent u bij ons aan het juiste adres!


Het organiseren van een feest voor Sinterklaas kan een hele klus zijn en daarom nemen wij graag alle zorgen uit handen.
Wij bieden de mogelijkheid om een bezoek van Sinterklaas te verzorgen en werken vooral in de regio Drunen, Heusden en Vlijmen. In overleg zijn we echter ook in de wijde omgeving te boeken.

Muzikale show op uw bedrijf of evenement

Maar dat is nog niet alles! Wilt u het bezoek van Sinterklaas aan uw bedrijf of evenement extra bijzonder maken? Dan is het mogelijk om Piet Mauricio te boeken voor een spectaculaire muzikale show. Meer informatie over Piet Mauricio vindt u op hier op onze website.

Onze vrienden van ShowMaus staan altijd klaar om ons te helpen. Zij verzorgen onder andere het licht, geluid, deejays, artiesten en decor, waardoor uw feest voor Sinterklaas gegarandeerd een succes wordt.

Wij organiseren ook openbare Sinterklaas evenementen:


Naast het verzorgen van feesten voor individuele bedrijven en instellingen, organiseren wij ook regelmatig openbare Sinterklaas evenementen. Zo hebben we in het verleden onder andere de Uit je dak met Sint en Piet show, de Hits 4 Kids pepernoten party, Piet en Greet bij Jesners woonaccessoires, Sinterklaas Online Heusden, De geheime missie van Sinterklaas en Piet en Greet bij Top1Toys Vlijmen georganiseerd.
Blijf onze website in de gaten houden om op de hoogte te blijven van nieuwe evenementen.

Heeft u zelf een idee voor een samenwerking of een openbaar evenement? Neemt u dan snel contact met ons op, wij denken graag met u mee. Samen maken wij er iets moois van.

Niet alleen hebben wij creatieve ideeën wij hebben ook een ruim netwerk van proffesionals die ons kunnen ondersteunen. Licht, geluid, deco of gastartiesten niets is ons te gek.

Reacties zijn gesloten.